Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Widget Atas Posting

(Download) "Elixir" by Anita Pistemaa " eBook PDF Kindle ePub Free

Elixir

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Elixir
  • Author : Anita Pistemaa
  • Release Date : January 28, 2015
  • Genre: Spirituality,Books,Health, Mind & Body,
  • Pages : * pages
  • Size : 1161 KB

Description

Sana Elixir on latinaa tarkoittaen mm. Viisasten kiveÀ. Ennen, kuin voi aloittaa kiven valmistuksen, on eduksi perehtyÀ alkemiaan, mennÀ asioiden juurille. On selvÀÀ, kuinka tÀmÀ Viisasten kivi olen minÀ itse. Asian juuret ovat lukuisissa hengen maailmoissa, fyysinen maailma mukaan lukien, niissÀ tapahtuvissa kokemuksissa, kvanttifysiikassa, lÀÀketieteessÀ, digitaalisessa signaalinkÀsittelyssÀ, matematiikassa ja psykologiassa, joitain mainitakseni.

On paikka, tila-avaruus, jota kutsun sanalla Nowhere, jonka nĂ€en ihmisolemuksen hyvin syvĂ€llisenĂ€ ja keskeisenĂ€ muotona, jossa on tarkoitus saada aikaan transformaatio, uudeksi luominen. Arjen kielikuva, vastine sanalle Nowhere on Utopia; paikka ”ei missÀÀn”. Sen sijaan, ettĂ€ se olisi saavuttamattomissa, kerron kuinka ”mahdoton” on saavutettavissa.

Kohtaan asian, jota kuvaan sanoilla Nemesis Omega – ”kaikki ovat vÀÀrĂ€ssĂ€”, vapaana suomennoksena Omegan perivihollinen. Omega olen minĂ€ ja Nemesis haaste, mahdollisuus. TĂ€ssĂ€ kohtaamisessa kutsun maan ja maan piirin todistajaksi aivan samoin kuin Buddha on tehnyt. TĂ€mĂ€ siksi, koska kaikki tekoni maan piirissĂ€ – niin fyysiset kuin hengessĂ€ energiaolentona – on tulkittavissa ”maahan kirjoittamiseksi”.

Puhutaan kÀsitteellistÀmisen vaikeudesta, jonka nÀen mahdollisuutena laajentaa omaa olemustaan, tietoiseksi tulemista olevaisesta. Esimerkiksi maan luominen tyhjyydestÀ. Vain rajoittunut havainnoiva tietoisuus voi esittÀÀ mitÀÀn tuollaista.

Kerron kokemisen kautta, mitÀ ihminen on ja luonut olevaksi. TÀmÀ on tietÀmisen hyvÀksymistÀ tietÀmÀttömyyden hyvÀksymisen sijaan, mutta myös oppimisen ja pois oppimisen hyvÀksymistÀ. Tuon esille sen, miten kaksi tiedettÀ kohtaavat luoden harmoniaa: hengentiede ja luonnontiede nimeltÀ fysiikka.

Jokainen valitsee totuutensa.


Free Books Download "Elixir" PDF ePub Kindle


Post a Comment for "(Download) "Elixir" by Anita Pistemaa " eBook PDF Kindle ePub Free"